TantraLiv – Avsnitt 5

Avsnitt 5: In this episode we will meet Matt Schwentek who is a student of Life, a World Citizen and a facilitator in Sacred Sexuality and Tantra. He has been on the path of Tantra and self-development for nearly 20 years now. His main teachings are a somatic blend between the Polyvagal Theory and the Wheel of Consent. We talk tantra, spirituality, development and sexual awareness. In the end we do an exercise for you to try!

I detta avsnitt möter jag Matt Schwenteck. En spännande gäst och mycket omtyckt lärare runt om i världen. Han pratar passionerat om bla. ”The wheel of consent” och att fylla upp sin egen kopp och mycket mycket mer. Vi pratar tantra, andlighet, utveckling och medveten sexualitet. Som vanligt är det en övning i slutet, för er som vill träna hemma!