TantraLiv – Avsnitt 11

Avsnitt 11: In this episode we will meet Ma Ananda Sarita who is one of the world’s most renowned Tantra Teachers. She met Osho and lived and learned Tantra in his community for 26 years. Today, she travels and teaches individuals and couples the art of Tantra all over the world. We speak about how to understand Tantra, weaving together meditation and love. We also talk about attachment and you will of course get a beautiful homework.

TantraLiv – Avsnitt 9

Avsnitt 9: I detta avsnitt möter jag Bea Dominic. Hon delar med allvar, humor och en hel del självdistans med sig av sin långa resa & erfarenhet. Vi pratar om att vara medberoende och hur det en gång började. Hur hon gick vilse i tantra och från den väldigt mörka plasten ropade ut till Livet och bad om hjälp. Om den viktiga vägen tillbaka, om att samarbeta med livskraften och om vikten att alltid ta hand om sig själv först. Vi pratar om att en dag bestämma sig för att vilja lära allt om att leva och träna på kärlek. Att leva i en närande, djup, lekfull, kärleksfull och andlig relation, inte minst med sig själv. Vi pratar om hur hon och hennes partner dedikerade sig till relationen, för att träna på kärlek. Då de båda bar på samma längtan.

TantraLiv – Avsnitt 7

Avsnitt 7: I detta avsnitt möter vi Lisa Björling som bland annat är en erfaren sexibilitycoach. Hon delar med sig av sin resa från att vara a-sexuell till att bli multiorgasmisk. Vi samtalar om att använda rörelse, ljud och andning för att väcka våra kroppar, vi pratar helkroppsorgasmer och hur vi kan transformera smärta till njutning. Att vi behöver bli mycket bättre på att prata med varandra, ge feedback och det sårbara i att ge och ta kritik.

TantraLiv – Avsnitt 6

Avsnitt 6: I detta avsnitt möter jag Åsa Kullberg. Hon delar med sig av sina kunskaper som har uråldriga rötter i historien, om sexualitet och frigörande av livsenergi. Åsa förde shamansk dearmorering till Sverige 1998. Passionerat reflekterar hon med ett stort mått av humor. Vi pratar om att skapa vår verklighet, våra tankar, att göra plats för självkärlek i vårat liv och att expandera och frigöra livsenergi och sexuell energi. Att på ett kärleksfullt sätt förhålla oss till vår kropp, vår sexualitet och våra relationer. Att utveckla en naturlig närvaro i kropp och själ som ger oss möjlighet att se oss själva och andra som vi verkligen är.

TantraLiv – Avsnitt 5

Avsnitt 5: In this episode we will meet Matt Schwentek who is a student of Life, a World Citizen and a facilitator in Sacred Sexuality and Tantra. He has been on the path of Tantra and self-development for nearly 20 years now. His main teachings are a somatic blend between the Polyvagal Theory and the Wheel of Consent. We talk tantra, spirituality, development and sexual awareness. In the end we do an exercise for you to try! I detta avsnitt möter jag Matt Schwenteck. En spännande gäst och mycket omtyckt lärare runt om i världen. Han pratar passionerat om bla. ”The wheel of consent” och att fylla upp sin egen kopp och mycket mycket mer. Vi pratar tantra, andlighet, utveckling och medveten sexualitet. Som vanligt är det en övning i slutet, för er som vill träna hemma!

TantraLiv – Avsnitt 3

Avsnitt 3: I detta avsnitt möter vi Johan Ekenberg som är en av Sveriges mest populära kursledare samt författare till boken ”Sex, en motorväg till Gud”. Vi pratar bland annat om mogen sexualitet och Johan berättar hur sex kan vara en väg till livet och det gudomliga. Vi delar som vanligt en hemuppgift i slutet till er som vill träna hemma.