Avsnitt 21
Avsnitt 21: Möt Erik Bergman – En av Sveriges yngsta miljardärer. Med allvar och humor talar vi om hans resa, vikten av att ta det svåra samtalet, om vårat eget ansvar att visa oss för att kunna bli älskade, att våga såra för att stå i vår sanning, smärtan att bli avvisad, struktur och strategier för att samtala om skam och behov i våra relationer. Att bygga vår självkänsla genom att se det goda i andra människor.

Publicerat 22 juli, 2021

TantraLiv – Avsnitt 20
Avsnitt 20: In this episode we will meet beautiful Buddhi Dana, who teach tantra to people all over the world. We talk about bliss, suffering and ejaculation. How to work with men to find deeper orgasms and the importance of emotional release work, and to walk in life from a place of witnessing instead of judging.

Publicerat 3 juli, 2021

TantraLiv – Avsnitt 19
Avsnitt 19: I detta avsnitt möter jag Pamela von Sabljar. Hon delar med allvar och humor med sig om sin resa och erfarenhet. Vi samtalar om konsten att njuta av livet och om vikten av andlig praktik varje dag. Om det sexuella mötet som går bortom villkorad sex och porr. Att omfamna paradoxer samt att leva sina värderingar även när livet är utmanande och svårt. Att leva med känslighet och att veta när människor ljuger. Samt vikten av transparens och sårbarhet i våra nära relationer och mycket mer.

Publicerat 19 februari, 2021

TantraLiv – Avsnitt 18
Avsnitt 18: Möt musikalartisten och musikern Fredrik Swahn på den tantriska vägen mitt i livet. Vi samtalar om vår universella längtan, om våra skuggsidor, om längtan att ha ett syfte i livet, om njutning, om att bli erkänd och älskad precis så som vi är, om medberoende, rädslan att såra, rädslan att inte bli älskad, om fantasier och skam. Hemläxa och tips för par och ett litet smakprov på ny låt.

Publicerat 11 december, 2020

TantraLiv – Avsnitt 17
Avsnitt 17: I detta avsnitt får vi åter möta Lin Holmquist – grundare och arrangör av Ängsbacka Tantrafestival. Vi samtalar denna gång om sexualitet som ett transcendentalt tillstånd, om att vara i det magiska och okända, och att vårat sanna jag är extatiskt. Om ejakulation – skillnaden på utlösning, ejakulering och peakorgasmer. Om ”Point of no return” att lära sig hitta multipla orgasmer utan sädesuttömning & att bli multiorgasmisk. Att älska sex, kåthet och beröring. Att låta sig svepas med i oceanen av njutning. Att träna på att expandera sin ”energikropp” och lära sig härbärgera mer energi. Om polaritet, BDSM & mjukhet. Om att finna en matchande partner och gå djupare. Om att leva polyamoröst kontra monogamt och utanför normen. På TantraLiv’s Facebook och Instagram delar vi en fin spellista för veckans hemläxa; self love & self pleasure.

Publicerat 12 juli, 2020

TantraLiv – Avsnitt 16
Avsnitt 16: I detta avsnitt möter vi Eva Sanner. Eva är Psykosyntesterapeut och parterapeut, skribent och författare till bland annat böckerna: ”Ja, till njutning”, ”Kåt glad och Tacksam”, ”Passionskoden” och ”Kärlek – en handbok”. Vi pratar om sexualitet som en andlig kraft och hur den kan göra oss mer hela som människor. Att vår sexualitet är kopplad till det vi djupast är – vår essens. Hur sexualitet, kreativitet och livskraft hänger ihop. Vi samtalar om fyra olika typer av intimitet och de svårigheter som kan dyka upp i nära relationer. Vi pratar också om vikten av att tycka om oss själva om vi ska kunna skapa en kulturförändring i samhället i stort. Samt nycklar till goda autentiska relationer.

Publicerat 27 juni, 2020

TantraLiv – Avsnitt 15
Avsnitt 15: I detta avsnitt möter vi Paula Nygren som tillsammans med sin man Henrik har skapat Göteborgs första Tantrafestival. Paula är sexsibilitycoach och sjuksköterska och vi pratar om den djupa läkning som kan ske av att vara i en nära relation under lång tid. Vi pratar om vikten av trygghet i en relation, nycklar för att leva i en lång kärleksrelation, om sårbarhet och hur vi kan ta hand om våra inre barn och våra skuggsidor. Vi pratar också om att inte känna sig älskad och om vikten av kommunikation, inte minst sexuell, samt hur man skapar luckor i vardagen och om sårbarheten att öppna oss fullt ut.

Publicerat 11 juni, 2020

TantraLiv – Avsnitt 14
Avsnitt 14: In this episode we will meet Shaft Uddin who is a tantra teacher and a somatic trauma therapist who holds space and give sessions for people all over the world. We talk about Sacred sexual awakening, the nervesystem and how to open up for more plesure. We talk about his tough childhood in Bangladesh and the path of tantra, healing and plesure.

Publicerat 6 maj, 2020

TantraLiv – Avsnitt 13
Avsnitt 13: Möt Andy Buru, en av Europas mest erfarna work shop ledare inom fältet BDSM, bondage och Tantra. En av hans stora passioner i livet är Shibaru – Japansk repkonst. Han delar med sig av sitt långa utforskande kring sexualitet och kreativitet, unik i sitt slag. Vi pratar såklart om BDSM, bondage och Shibaru. Om att skapa trygghet för att våga vara modig. Om att leka med polaritet, makt och hängivelse. Om att möta skam och att arbeta med trauma. Om fördomarna kring BDSM. Att mycket av det vi förtrycker av oss själva är vår sexualitet. Att njutning handlar om var jag lägger min närvaro. Att sex gör oss mer levande och att bli bunden berör på djupet.

Publicerat 16 april, 2020

TantraLiv – Avsnitt 12
Avsnitt 12: I detta avsnitt möter vi Amanda Mungsgård – en vis kvinna, urban shaman och drottning av flärd. Amanda är en av initiativtagarna till Urban Burn i Stockholm. Vi pratar om att samskapa, att ge vårat bästa till oss själva, varandra och livet varje dag. Om att studsa i botten och att leva utanför boxen. Om intimitetskris och att livet är som ett knytkalas. Att tantra är allt och att sex är livet.

Publicerat 3 april, 2020

TantraLiv – Avsnitt 11
Avsnitt 11: In this episode we will meet Ma Ananda Sarita who is one of the world’s most renowned Tantra Teachers. She met Osho and lived and learned Tantra in his community for 26 years. Today, she travels and teaches individuals and couples the art of Tantra all over the world. We speak about how to understand Tantra, weaving together meditation and love. We also talk about attachment and you will of course get a beautiful homework.

Publicerat 13 december, 2019

TantraLiv – Avsnitt 10
Avsnitt 10: I detta avsnitt möter jag Lin Holmquist som är grundare av Tantra festivalen i Sverige, världens största Tantra festival. Vi pratar om prestationsångest, skam och njutning. Om hur längtan efter bekräftelse, lätt kan blandas ihop med längtan efter kärlek. Och hur vår njutning expanderar och kommer ur avslappning.

Publicerat 16 november, 2019

TantraLiv – Avsnitt 9
Avsnitt 9: I detta avsnitt möter jag Bea Dominic. Hon delar med allvar, humor och en hel del självdistans med sig av sin långa resa & erfarenhet. Vi pratar om att vara medberoende och hur det en gång började. Hur hon gick vilse i tantra och från den väldigt mörka plasten ropade ut till Livet och bad om hjälp. Om den viktiga vägen tillbaka, om att samarbeta med livskraften och om vikten att alltid ta hand om sig själv först. Vi pratar om att en dag bestämma sig för att vilja lära allt om att leva och träna på kärlek. Att leva i en närande, djup, lekfull, kärleksfull och andlig relation, inte minst med sig själv. Vi pratar om hur hon och hennes partner dedikerade sig till relationen, för att träna på kärlek. Då de båda bar på samma längtan.

Publicerat 19 oktober, 2019

TantraLiv – Avsnitt 8
Avsnitt 8: In this episode we will meet Tapesh and Anouk. A beautiful couple who is traveling and teaching about touch all over the world. We talk about the Alchemy of touch, the bliss body and the pain body. In this episode we will really get to understand the importance of touching each other with great awareness and a lot of love.

Publicerat 30 september, 2019

TantraLiv – Avsnitt 7
Avsnitt 7: I detta avsnitt möter vi Lisa Björling som bland annat är en erfaren sexibilitycoach. Hon delar med sig av sin resa från att vara a-sexuell till att bli multiorgasmisk. Vi samtalar om att använda rörelse, ljud och andning för att väcka våra kroppar, vi pratar helkroppsorgasmer och hur vi kan transformera smärta till njutning. Att vi behöver bli mycket bättre på att prata med varandra, ge feedback och det sårbara i att ge och ta kritik.

Publicerat 4 september, 2019

TantraLiv – Avsnitt 6
Avsnitt 6: I detta avsnitt möter jag Åsa Kullberg. Hon delar med sig av sina kunskaper som har uråldriga rötter i historien, om sexualitet och frigörande av livsenergi. Åsa förde shamansk dearmorering till Sverige 1998. Passionerat reflekterar hon med ett stort mått av humor. Vi pratar om att skapa vår verklighet, våra tankar, att göra plats för självkärlek i vårat liv och att expandera och frigöra livsenergi och sexuell energi. Att på ett kärleksfullt sätt förhålla oss till vår kropp, vår sexualitet och våra relationer. Att utveckla en naturlig närvaro i kropp och själ som ger oss möjlighet att se oss själva och andra som vi verkligen är.

Publicerat 14 augusti, 2019

TantraLiv – Avsnitt 5
Avsnitt 5: In this episode we will meet Matt Schwentek who is a student of Life, a World Citizen and a facilitator in Sacred Sexuality and Tantra. He has been on the path of Tantra and self-development for nearly 20 years now. His main teachings are a somatic blend between the Polyvagal Theory and the Wheel of Consent. We talk tantra, spirituality, development and sexual awareness. In the end we do an exercise for you to try! I detta avsnitt möter jag Matt Schwenteck. En spännande gäst och mycket omtyckt lärare runt om i världen. Han pratar passionerat om bla. ”The wheel of consent” och att fylla upp sin egen kopp och mycket mycket mer. Vi pratar tantra, andlighet, utveckling och medveten sexualitet. Som vanligt är det en övning i slutet, för er som vill träna hemma!

Publicerat 19 juli, 2019

TantraLiv – Avsnitt 4
Avsnitt 4: I detta avsitt möter jag Erik Adelsohn, ”Stureplans-killen” som lämnade allt. En mycket spännande gäst som pratar hjärtligt och passionerat om att släppa taget om en lönsam och framgångsrik karriär för att finna sig själv och svaret på frågan – vad är egentligen meningen med allt? Vi pratar tantra, andlighet, utveckling och medveten sexualitet.

Publicerat 4 juli, 2019

TantraLiv – Avsnitt 3
Avsnitt 3: I detta avsnitt möter vi Johan Ekenberg som är en av Sveriges mest populära kursledare samt författare till boken ”Sex, en motorväg till Gud”. Vi pratar bland annat om mogen sexualitet och Johan berättar hur sex kan vara en väg till livet och det gudomliga. Vi delar som vanligt en hemuppgift i slutet till er som vill träna hemma.

Publicerat 28 juni, 2019